d1fd44b4-dd7a-434b-b559-50bf1cc17576
919124af-2290-4b5e-b9ad-e9178280901a
image002
image001
image003
  • Facebook - Mu-coaching
  • YouTube - Mu-coaching
  • LinkedIn - Mu-coaching
WIE VERDIEPING ZOEKT IN
ZIJN LEVEN VERDWAALT
AL SNEL IN EEN WOUD VAN
MOGELIJKHEDEN.
MU-COACHING LAAT JE BOMEN
ZIEN IN PLAATS VAN BOS EN
HELPT JE HET JUISTE PAD TE VINDEN.

Individuele Coaching Arnhem

In een rustige straat gelegen, in het ‘Klarendal’,  ligt onze ruime en sfeervolle bovenwoning die ik overdag gebruik als MU praktijk.

Zowel het bruisende centrum van Arnhem, het Sonsbeekpark, Veluwe en alle overige voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Het nieuw ontwikkelde Modekwartier met diverse winkeltjes, hippe barretjes en restaurants liggen letterlijk om de hoek.

Mijn MU praktijk is ook gunstig geleden als het gaat over openbaar vervoer. Diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik en zowel het centraal station als diverse busverbindingen zijn in de directe omgeving gelegen.

 

Verder kun je gratis parkeren in onze straat.

Tijdens onze sessies kunnen we binnen blijven of de natuur in gaan wat om de hoek ligt. Wandelsessies in Sonsbeekpark zijn vaak van grote waarde.Terwijl we wandelen bespreken we de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat we lopen kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, geeft lucht en nieuwe perspectieven. 

Kies je voor de ‘Driedaagse Individuele Coaching’ of ‘Relatie Coaching’ dan gaan we zéker de Veluwe op voor mooie vergezichten en een ‘nieuwe horizon’.

Onze locatie in Arnhem bevindt zich op: Agnietenstraat 14, 6822JT Arnhem.

Relatie Coaching Arnhem

"Zijn we wel ‘goed’ met elkaar opgelopen?" "Kennen we elkaar nog wel écht?" "Is er nog wel sprake van échte diepgang, échte interesse en intimiteit?" Herkennen jullie je in deze vragen? Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken? Er is duidelijk een vicieuze cirkel en die willen jullie doorbreken. Jullie verlangen naar een positieve verandering in jullie relatie en willen er samen voor gaan! Ik help jullie hier heel graag bij.

Het liefste bied ik jullie mijn 3 daagse relatie coaching aan. Uit mijn ervaring is gebleken dat dit de beste methode is om weer tot elkaar te komen. Jullie gaan drie dagen intensief in elkaar investeren, een prachtig cadeau om aan elkaar te geven!​

Tijdens deze 3 dagen hebben we verschillende sessies. Tijdens onze sessies worden nieuwe perspectieven zichtbaar. Jullie ontdekken samen hoe je elkaar weer kunt stimuleren, uitdagen, prikkelen en bewonderen. Opbouwende kritiek naar elkaar uitspreken, elkaar om hulp vragen en eigen grenzen aangeven lukt steeds beter zonder ruzie te krijgen. Je leert elkaar te vertrouwen, elkaar vrijheid en ruimte te geven. Zo ontstaat er veiligheid en geborgenheid in jullie relatie. Gevoelens en diepste verlangens hoeven niet meer onderdrukt te worden, maar krijgen ruimte. Dit maakt jullie band veel sterker! Elkaar keer op keer in kwetsbaarheid ontmoeten is dé sleutel naar de poort. Deze sleutel geeft jullie inzicht en begrip voor elkaars pijn, verdriet, angst, schuld, schaamte en boosheid. Dé poort naar ‘Liefde en Passie’ opent zich dan vanzelf.

Individuele Coaching

Wat wil je veranderen in je leven, denken, of gedrag? Wat belemmert je? Of zoek je handvaten om jezelf te motiveren? Een investering in jezelf is de beste investering die je ooit zal maken!

Even Voorstellen

Ik stel mijzelf graag voor als professioneel coach, maar wie ben jij, waarom ben je geworden, wie je bent geworden? En waarom doe je, wat je doet?

Relatie Coaching

Zijn jullie bang dat als het zo doorgaat je elkaar écht uit het oog gaat verliezen, uit elkaar gaat groeien en elkaar zult kwijtraken?

Gratis Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken en te ontdekken of ik jou verder kan helpen 

of

Rosemarijn & MU-Coaching

Ik ga gepassioneerd door het leven en geef met hart en ziel leiding aan mijn Jeugdtheaterschool en Coach / Trainningsbedrijf. 

Regisseren, Schrijven en Verhalen vertellen heb ik lief.

 

Ik stel je de vraag; Waarom ben geworden, wie je bent geworden?

En waarom doe je, wat je doet?

Ik laat je ervaren en zien dat je een uniek mens bent, met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden.

Ik help je herinneren dat je in essentie écht al helemaal goed en af bent!

 

Mijn stijl is bezield, authentiek, speels, energetisch, praktisch, doeltreffend en energiek.

 

Naast Mu-Coaching  ben ik eigenaar van Mu Company, speciaal voor de

Young Professional. www.mucompany.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)

  • Big Mind

  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.

  • Bewustzijns-Coachopleiding ‘Move a Mountain’.

In 1997 startte ik mijn eigen jeugdtheaterschool "Mamagaai".

Een bruisende jeugdtheaterschool waar ik nog altijd veel voldoening uithaal.

 

Ik woon met mijn gezin aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik hoor graag als ik iets voor je mag betekenen.

image003.jpg

Vrijblijvend Kennis Maken in Arnhem?

Laat een bericht achter!

Liever direct contact? Bel of mail mij op:

Tel: 06-28 78 70 06 / info@mu-coaching.nl

Wat Klanten Zeggen

'In een prachtige rustgevende omgeving ben ik een voor mij, heel spannend proces ingegaan….

Na verschillende methodes van zelf onderzoek en het zoeken naar antwoorden en rust, ben ik hier bij MU coaching terecht gekomen.

Methode als Voice Dialoque komt hier o.a. aanbod en voor mij werkt het geweldig. Roos geeft je het gevoel van veiligheid, ruimte en stelt je enorm op je gemak.

Ik kijk erg uit naar de toekomstige sessies!'

Dank je wel Roos.

 

Met warme groet,

Danielle Liauw

'Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ongelukkig was. In tegendeel zelfs. Ik jaagde m’n dromen na, werkte hard en was omringd door een breed scala aan hele lieve mensen. M’n leven was uitdagend en superfijn! Toch ontstond er het gevoel dat ik langzaam stil kwam te staan. M’n bevlogenheid en onbevangen intuïtie lieten me steeds vaker in de steek en maakten plaats voor iets ongemakkelijks waar ik de vinger niet precies op kon leggen. Dat voelde niet oké. Op dat moment kwam ik bij Mu- coaching terecht. Ik kreeg in een sessie al handreikingen en inzichten die me verder hielpen. Echt een opluchting! De inzichten die ik gekregen heb,

toveren direct een kleine glimlach op m’n gezicht. Dat nemen ze me in ieder geval nooit meer af. Dat voelt rijk en daar ben ik best trots op.'

Roos 25

Nadat ik een inspirerende "Voice Dialoque" dag bij Rosemarijn had gevolgd , had ik er behoefte aan om individueel met Rosemarijn aan de slag te gaan.

Ik werd al snel in het diepe gegooid door wat houdingen aan te nemen: Mijn “strategisch-zelf”, “de midden -positie” en mijn “teruggetrokken -zelf”. Wat een inzicht gaf dat gelijk! 

Vervolgens nodigde  Rosemarijn mij uit om een visualisatie-opdracht te doen, iets wat mij goed ligt.  Hoe er daaropvolgend werd opgebouwd vanuit deze ervaring werkte verlossend en was inzichtgevend. Vanuit mijn kindperspectief weer teruggaan naar de volwassenheid en uiteindelijk overzicht hebben op de verschillende ikken die hebben gesproken was een openbaring. Ook het verplaatsen van ruimtes was fascinerend; mijn emoties gingen alle kanten op. Uiteindelijk ben ik in een gebied terecht gekomen waarbij ik niet meer bezig was met de buitenwereld, maar puur met “ZIJN”; het letterlijk loslaten en het open staan van alles wat er binnenin gebeurt.  Het onderzoeken en proberen te begrijpen van bepaalde gevoelens en reacties was voor mij een bijzondere en prettige ervaring om tot de kern te komen. Na de sessie was ik voldaan en tot inzichten gekomen waar ik dagelijks baat bij ga hebben. 

Ik wil naar dát gebied, wat ontspannen en open aanvoelde, vaker toe gaan. 

Arne 28

Eenzaamheid, verdriet en angst braken mij op. Via een kennis contact opgenomen met Rosemarijn van MU coaching.

De sessies met Rosemarijn heb ik als zeer waardevol ervaren en hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Rosemarijn is een betrokken, respectvolle en warme coach waardoor ik veel ruimte en veiligheid heb ervaren.  Dankzij de kennis en vertrouwen van Rosemarijn heb ik grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

A.P. 40

m...png

VEEL GEZOCHTE SOORTEN COACHING

Contact informatie

MU-Coaching Vogelenzang

Vogelenzangseweg 102

2114 BC Vogelenzang

MU-Coaching Arnhem

Agnietenstraat 14

6822 JT Arnhem

Tel: 06-28 78 70 06

E: info@mu-coaching.nl

Snel Navigeren:

Certificeringen:

ITP

Zijnsoriëntatie Hans Knibbe Move a Mountain 

Larijs Trainingen: Feeding your Demons

Big Mind by Genpo  Roshi  Breaking the Habit by Dr. Joe Dispenza

Integral Life Practice by Ken Wilber

Volg ons op:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 MU-Coaching - All Rights Reserved