Mu coaching, Rosemarijn Moen, bewustzijnscoacht Vogelezang, HaarlemMu-coaching

THE HEROE'S JOURNEY

We must let go of the life we have planned, so as to accept the one that is waiting for us.

Joseph Campbell

‘The hero’s journey’ is een innerlijke levensreis!

 

‘Je kijkt in de spiegel en ziet een ‘leeuw’, en voorheen zag je in die zelfde spiegel een ‘schaap’. Je voelde al een tijdje geen aansluiting meer bij die kudde. Ergens wist je diep van binnen…er klópt iets niet, ik bén niet zoals de rest, ik ben anders. Dit inzicht komt hard bij je binnen en doet pijn. Maar je realiseert je;

 

Als ik een ‘schaap’ blijf,  dan leef ik een leven wat niet van mij is.

 

Je herinnert je ineens een wijze spreuk.

‘De eenvoudigste weg in het leven is de weg van gewoon jezelf zijn, want pas dan sta je in kracht en kun je de wereld dienen met wat jij, specifiek te geven en te bieden hebt.’

Deze spreuk komt ook bij je binnen en je realiseert je;

 

Dit klopt, ik weet ineens dat dit waar is.

 

Je kijkt in de spiegel, en neemt de beslissing.

Ik wil er achter komen wie ik werkelijk ben en wat mijn ware identiteit is. Ik ga op reis!

 

Maar dan slaat de twijfel toe;

 

Hoe graag ik het ook wil, ik kan hier pas morgen mee beginnen, want vandaag komt het niet uit. Ik heb mijn werk, mijn relatie en mijn gezin. Ik heb nu eenmaal veel verplichtingen. En alleen op reis gaan…,dat voelt nu ook niet zo goed. Hmmm, weet je wat écht beter is, morgen ga ik het doen…en als het morgen niet lukt of kan, dan ga ik overmorgen of volgende week….of volgende maand, of volgend jaar…of…

 

Luister, deze reis komt nooit goed uit. Geloof me!

Ik garandeer je, dat je op deze reis, enorm veel plezier, uitdaging, passie en avontuur zult ervaren. Ik garandeer je ook dat je je enorm rot, angstig en naar zult gaan voelen!

Je komt onherroepelijk het ‘schaap’ in jezelf steeds tegen, wat terug wil naar de veilige kudde, het kabbelende leven.

Ik garandeer je ook, dat je 100% in aanraking komt met je eigen weerstand en emoties!

De kunst is dan, onthoud wie je bent én herinner je de motivatie die je had om aan deze reis te beginnen. Je bent als mens uniek, er is écht maar één zoals jij op deze hele wereld! Vergelijk jezelf dus niet met anderen, want er zullen altijd kleinere en grotere mensen zijn dan jezelf bent….het is een kansloze missie!  ‘DE REIS VAN DE HELD’ is een levensweg die wij allen te gaan hebben. De keuze is alleen óf we hem ook daadwerkelijk aangaan en wanneer? Hoelang blijf jij een schaap? Ga er vandaag nog voor, niet morgen, maar NU! Ga op reis, ontdek jezelf en word je eigen held!’

‘The hero’s journey’ kent 7 stappen:

 

1.            Call to adventure!

 

Wees zéér alert en nieuwsgierig wanneer jouw interne telefoontje komt. Als ineens op een willekeurig moment deze begint te rinkelen, neem altijd op en zie wat er dan gebeurt!

 

2.            Increase awareness

 

Yes, goed zo, je hebt opgenomen! Jouw diepste, innerlijke verlangens, dromen en ook je talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten komen naar de oppervlakte. Ineens weet je wat je opdracht is in dit leven, wat je te doen staat, waar jij mee aan de slag wilt, om meer uit jezelf te halen, nog effectiever te worden en nog meer plezier en succes te hebben!

 

 

3.           Take the assignment


Jij bepaalt je eigen koers, jij aanvaardt je opdracht! Je gaat op reis en zet je angst om naar moed. Jij beslist, onderneemt en komt in actie en maakt een plan. Hierdoor verandert je leven waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen.

 

4.            Adventure


Je gaat voor het avontuur en kiest de weg naar het onbekende. Je pakt kansen en gaat voor de uitdaging! Je ontdekt, leert en staat open. Je ontmoet op deze reis nieuwe mensen die een belangrijke rol gaan spelen in jouw leven. Je nieuwe reisgenoten inspireren je om het beste in jou omhoog halen! Deze avontuurlijke ontdekkingsreis is niet zonder gevaren. Je verslaat draken en ziet spoken onder ogen die staan voor angst, twijfel, tegenslagen en onzekerheid. Je voelt je krachtig door je kwetsbaarheid aan te kijken.

 

5.            Triumph

 

Triomf. Je dient de wereld niet door je klein te maken en staat voor je GROOTSHEID! Je ervaart plezier en geniet van je successen en overwinningen en blijdschap. Dat dit niets met arrogantie te maken heeft, weet de oprechte held in jou!

 

6.            Return


Je hebt tijdens je innerlijke reis ontdekt dat je altijd al thuis was. Je hebt hierin ondervonden dat hoe meer je opzoek ging naar jezelf, hoe verder je van jezelf af kwam te staan. Teruggekeerd van je reis sta je anders in het leven, en ben je effectiever in je denken en doen. Het geeft en brengt je nieuwe kennis, ervaringen, inzichten, beslissingen en ideeën.

 

7.            Serve


Nu je ‘thuis’ bent kun je niet anders dan dienen. Je deelt en geeft je zoveel als mogelijk. Je deelt je opgedane ervaringen en nieuwe inzichten om anderen verder op weg te helpen. Jij weet nu wat jij wilt betekenen voor jezelf, de ander en de wereld. En wat jij wilt achterlaten.

 

7 stappen en dus 7 sessies.

1295,- exclusief BTW particulier tarief.

Een sessie duurt 2 uur.

 

‘The hero’s journey’, geven wij ook in trainingen bij: www.mucompany.nl

Heb je vragen hierover? neem contact met me op.

m...png

VEEL GEZOCHTE SOORTEN COACHING

Contact informatie

MU-Coaching Vogelenzang

Vogelenzangseweg 102

2114 BC Vogelenzang

MU-Coaching Arnhem

Agnietenstraat 14

6822 JT Arnhem

Tel: 06-28 78 70 06

E: info@mu-coaching.nl

Snel Navigeren:

Certificeringen:

ITP

Zijnsoriëntatie Hans Knibbe Move a Mountain 

Larijs Trainingen: Feeding your Demons

Big Mind by Genpo  Roshi  Breaking the Habit by Dr. Joe Dispenza

Integral Life Practice by Ken Wilber

Volg ons op:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 MU-Coaching - All Rights Reserved