Mu coaching, Rosemarijn Moen, bewustzijnscoacht Vogelezang, HaarlemMu-coaching

INDIVIDUELE COACHING

 Ineens is alles helder en accepteer ik beter waarom ik ben geworden wie ik ben.

Wat goed, je begrijpt dat investeren in jezelf dé beste investering is die je ooit zult doen! 

Voor mij is individuele coaching het samen afleggen van een reis. Elke reis ervaar ik als waardevol, leerzaam en intens.

Ik ben geen coach die uren met je gaat praten en je hele geschiedenis gaat uitpluizen.

Ik ben een coach die snel met je in beweging komt. Je laat ervaren en laat voelen. 

Ik neem de tijd, wat zich voordoet in het hier en nu staat centraal. Ik wil jou graag helpen met hetgeen waar je tegenaan loopt. 

3 dagen individuele coaching

Het liefste bied ik jou mijn 3 daagse coachingssessies aan. Ik heb ervaren dat deze 3 daagse jou zo veel kan brengen, misschien nog wel meer dan een langdurig coachingstraject. Je hebt namelijk 3 dagen alleen de focus op jezelf.

Even geen zorg voor je gezin, afstand van je werk, sociale contacten en andere verplichtingen.

Dat maakt dat je meer kunt loslaten, verdiepen en kunt zakken in je proces. Dat is belangrijk en goed voor je.

Je zult merken dat je hierdoor sneller andere perspectieven en 'oplossingen' ziet voor de problemen waar je wellicht tegenaan loopt.

 

Wil je hier meer over weten? Lees verder.

 

Individuele coaching sessies

Past de 3 daagse niet helemaal bij jou? Geen probleem. Naast de 3 daagse help ik jou uiteraard ook graag tijdens een individueel coachingstraject. In minimaal 4 sessies gaan we aan de slag met hetgeen waar jij tegenaan loopt. Ik begin altijd met een korte telefonische intake, geheel vrijblijvend natuurlijk, om te kijken of wij een klik hebben en ik je kan helpen.

VEEL GEZOCHTE SOORTEN COACHING

MU Serre-0079.jpg

Vrijblijvend Kennismaken?

Laat een bericht achter!

Liever direct contact? Bel of mail mij op:

Tel: 06-28 78 70 06 / info@mu-coaching.nl

'In een prachtige rustgevende omgeving ben ik een voor mij, heel spannend proces ingegaan….

Na verschillende methodes van zelf onderzoek en het zoeken naar antwoorden en rust, ben ik hier bij MU coaching terecht gekomen.

Methode als Voice Dialoque komt hier o.a. aanbod en voor mij werkt het geweldig. Roos geeft je het gevoel van veiligheid, ruimte en stelt je enorm op je gemak.

Ik kijk erg uit naar de toekomstige sessies!'

Dank je wel Roos.

 

Met warme groet,

Danielle Liauw

'Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik ongelukkig was. In tegendeel zelfs. Ik jaagde m’n dromen na, werkte hard en was omringd door een breed scala aan hele lieve mensen. M’n leven was uitdagend en superfijn! Toch ontstond er het gevoel dat ik langzaam stil kwam te staan. M’n bevlogenheid en onbevangen intuïtie lieten me steeds vaker in de steek en maakten plaats voor iets ongemakkelijks waar ik de vinger niet precies op kon leggen. Dat voelde niet oké. Op dat moment kwam ik bij Mu- coaching terecht. Ik kreeg in een sessie al handreikingen en inzichten die me verder hielpen. Echt een opluchting! De inzichten die ik gekregen heb,

toveren direct een kleine glimlach op m’n gezicht. Dat nemen ze me in ieder geval nooit meer af. Dat voelt rijk en daar ben ik best trots op.'

Roos 25

Nadat ik een inspirerende "Voice Dialoque" dag bij Rosemarijn had gevolgd , had ik er behoefte aan om individueel met Rosemarijn aan de slag te gaan.

Ik werd al snel in het diepe gegooid door wat houdingen aan te nemen: Mijn “strategisch-zelf”, “de midden -positie” en mijn “teruggetrokken -zelf”. Wat een inzicht gaf dat gelijk! 

Vervolgens nodigde  Rosemarijn mij uit om een visualisatie-opdracht te doen, iets wat mij goed ligt.  Hoe er daaropvolgend werd opgebouwd vanuit deze ervaring werkte verlossend en was inzichtgevend. Vanuit mijn kindperspectief weer teruggaan naar de volwassenheid en uiteindelijk overzicht hebben op de verschillende ikken die hebben gesproken was een openbaring. Ook het verplaatsen van ruimtes was fascinerend; mijn emoties gingen alle kanten op. Uiteindelijk ben ik in een gebied terecht gekomen waarbij ik niet meer bezig was met de buitenwereld, maar puur met “ZIJN”; het letterlijk loslaten en het open staan van alles wat er binnenin gebeurt.  Het onderzoeken en proberen te begrijpen van bepaalde gevoelens en reacties was voor mij een bijzondere en prettige ervaring om tot de kern te komen. Na de sessie was ik voldaan en tot inzichten gekomen waar ik dagelijks baat bij ga hebben. 

Ik wil naar dát gebied, wat ontspannen en open aanvoelde, vaker toe gaan. 

Arne 28

Eenzaamheid, verdriet en angst braken mij op. Via een kennis contact opgenomen met Rosemarijn van MU coaching.

De sessies met Rosemarijn heb ik als zeer waardevol ervaren en hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Rosemarijn is een betrokken, respectvolle en warme coach waardoor ik veel ruimte en veiligheid heb ervaren.  Dankzij de kennis en vertrouwen van Rosemarijn heb ik grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar ben ik zeer dankbaar voor!

A.P. 40

m...png

VEEL GEZOCHTE SOORTEN COACHING

Contact informatie

MU-Coaching Vogelenzang

Vogelenzangseweg 102

2114 BC Vogelenzang

MU-Coaching Arnhem

Agnietenstraat 14

6822 JT Arnhem

Tel: 06-28 78 70 06

E: info@mu-coaching.nl

Snel Navigeren:

Certificeringen:

ITP

Zijnsoriëntatie Hans Knibbe Move a Mountain 

Larijs Trainingen: Feeding your Demons

Big Mind by Genpo  Roshi  Breaking the Habit by Dr. Joe Dispenza

Integral Life Practice by Ken Wilber

Volg ons op:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 MU-Coaching - All Rights Reserved

Mu coaching, individuele coaching

individuele coaching