Mu coaching, Rosemarijn Moen, bewustzijnscoacht Vogelezang, HaarlemMu-coaching

MU-COMPANY

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”– Mohandas Gandhi

Mu Company 25 t/m 35 jaar.

 

MU Company geeft zelfbewustzijnstrainingingen aan Young Professionals.
Als Young Professional wil je natuurlijk niets liever dan je grenzen verleggen. Er zijn onbegrensde mogelijkheden, ontelbare keuzes en een bewuste dan wel onbewuste druk vanuit je omgeving waar iedereen succesvol lijkt te zijn. Je wilt een zinvolle bijdrage leveren, impact maken en écht waarde toevoegen. Nu je een tijdje aan het werk bent, knaagt het soms.

• Heeft dit werk wel genoeg betekenis?
• Doe ik wel wat bij me past
• Wat maakt mij echt gelukkig?
• Hoe behoud ik de balans tussen werk en privé?
• Wat wordt een volgende stap en hoe kom ik daar?
• Wat vind ik nou echt belangrijk? 

 

Tijdens onze training komen al dit soort mogelijke vragen aan bod. Je zult ervaren wat je echt wilt, wat het is dat jou gelukkig maakt en waar je potentie ligt. Je krijgt de regie terug over jezelf, je relatie en je werk. Je staat in kracht en je kunt écht vooruit.

Kijk op www.mucompany.nl

Heb je vragen hierover? neem contact met me op.

Genoten, geleerd, gedachten, gevoeld, gepraat, gedeeld, geluisterd, getekend, gelachen en gehuild. Dank je wel lieve Roos. voor deze dag. Het was erg fijn bij je en we zeggen zeker " tot snel."

Danielle B 45

Wat een fantastische dag met geweldige mensen! 
Herkenning, eye openers, thuiskomen bij Rosemarijn.

 

Annette 45

Een trainingsdag na een festival is niet het beste moment, dus vertrek ik zondagochtend met lichte tegenzin uit Amsterdam naar Vogelenzang voor een ‘ coaching dag’ bij MU coaching. Zodra ik aankom word ik aangenaam verrast door de bijzondere plek, de warme ontvangst van Rosemarijn en de andere deelnemers. Mijn tegenzin maakt al snel plaats voor verwondering en nieuwsgierigheid en complete rust. Terwijl we worden meegenomen in ‘The Voice Dialoque’, het ontdekken van je verschillende Ikken, ben ik er van overtuigt dat er maar 1 Ik is.. Just me meself and I ...

Dan onderga ik een korte "sessie"..

Wat een bijzondere ervaring! En wat word ik goed begeleid door Rosemarijn! Ik ben om!

De dag vervolgt zich met een geweldige verzorgde lunch, diverse oefeningen en een geleide meditatie.. Ook daar word ik aangenaam verrast door de bevindingen.

Moe (dit kan ook iets te maken hebben gehad met de korte slaapuren), maar meer dan voldaan keer ik huiswaarts. Wat een geweldige coaching, wat een geweldige plek, wat een bijzondere, professionele en warme persoonlijkheid is de coach. Rosemarijn Moen (MU coaching) Dank je wel voor de geweldige ervaring!

Monique 40

Wat een fijne dag vandaag bij Mu Coaching! Kennis making met o.a. ‘Voice dialoque’. Fijn om het te delen met mensen die dicht bij mij staan, dank jullie wel voor jullie vertrouwen en vooral Rosemarijn voor het organiseren van deze dag met alles erop en eraan. 

Danielle 45

Wat een waardevolle dag vol inspiratie, nieuwe inzichten, eye-openers en wendingen. Met allemaal zeer verschillende, maar met name bijzonder mooie vrouwen. Waarbij Rosemarijn Moen met veel passie, haar vaardigheden en vakkundigheid met de juiste snaren wist te raken. Dat alles heeft geleid tot een prachtige groepsdynamiek vandaag.
Lieve Roos, dankjewel voor deze kennismaking met MU Coaching. Ik kan dit iedereen, die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling, met volle overtuiging aanraden.
Voor mij was deze dag een grandioos cadeau!!

Ilse 46

A day without not knowing!

Met open mind and not knowing deze zondag ingegaan bij Mu Coaching. Genoten van inspirerende groep. Wat een waanzinnig mooie dag heb jij ons gegeven Rosemarijn. Een cadeau! En de lunch was werkelijk heerlijk!

Masjenka 46

m...png

VEEL GEZOCHTE SOORTEN COACHING

Contact informatie

MU-Coaching Vogelenzang

Vogelenzangseweg 102

2114 BC Vogelenzang

MU-Coaching Arnhem

Agnietenstraat 14

6822 JT Arnhem

Tel: 06-28 78 70 06

E: info@mu-coaching.nl

Snel Navigeren:

Certificeringen:

ITP

Zijnsoriëntatie Hans Knibbe Move a Mountain 

Larijs Trainingen: Feeding your Demons

Big Mind by Genpo  Roshi  Breaking the Habit by Dr. Joe Dispenza

Integral Life Practice by Ken Wilber

Volg ons op:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 MU-Coaching - All Rights Reserved

MU Talks