Mu coaching, Rosemarijn Moen, bewustzijnscoacht Vogelezang, HaarlemMu-coaching

THE AWAKENING OF THE ARCHETYPES

‘Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.’

Carl Jung
 

Volgens Carl Jung zijn ‘Archetypen’ een neerslag van ervaringen van ons als soort. Deze ‘energieën’ of opgeslagen ‘herinneringen’ of ’ beelden’, manifesteren zich vaak als instinctief gedrag wat mensen helpt ‘overleven’. Archetypen zijn al vanaf de geboorte aanwezig in ons onderbewuste. Ze liggen klaar om ‘opgewekt en wakker’ te worden. 

 

Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen werkelijkheid creëert en dus zijn eigen persoonlijke mythe.  We zijn als het ware de held of heldin van ons eigen verhaal. Oerinstincten liggen in onszelf opgeslagen, en energieën zijn zo voor handen. We beschikken over krachten/energieën/wijsheid waar we ongelooflijk veel mee kunnen bereiken. Alleen denken wij onszelf vaak ‘Klein’ in plaats van ‘Groot’. 

 

Ik laat je graag kennis maken met de ‘GROOTSHEID’ die je hebt.  Je krijgt toegang tot een schat vol wijsheid, kracht en wáár potentieel. Je ervaart direct zelfvertrouwen en voelt je completer en heler.

Er zijn écht ontelbare archetypische energieën. Hier een tipje van de sluier. 

 

Maak kennis met de ‘Heerser’ de ‘Schepper’ de ‘Onschuldige’, de ‘Wijze’, de ‘Ontdekker’, de ‘Magiër’, de ‘Rebel’, de ‘Held’, de ‘Nar’, de ‘Bondgenoot-Gewone Man’, de ‘Minnaar’ in jezelf.

Wat dacht je van de Griekse goden in jou? Hoe gaat het met jouw; ‘Zeus, Hera, Posseidon, Demeter, Athene, Apollo, Artemis, Ares, Aphrodite, Hepheastus, Hermes, Hestia of Dionysus? Wil jij ze leren kennen, ontdekken, ervaren en voelen?

Denk ook aan de ‘Wijze Dieren’. Heb jij de Valk, Bever, Hert, Specht, Zalm, Bruine Beer, Kraai, Slang, Uil, Gans, Otter of een Wolf al in jezelf leren kennen? 

 

Je hébt Archetypen, en bént ze niet. Je hebt de keuze om hen in te zetten wanneer jij dat wilt. Door hen te leren kennen, kun je jezelf en de ander op dieper niveau beter begrijpen en aanvaarden. Ik help je door deze energieën, inzicht te verschaffen, zodat ze zich welkom voelen en zich aan je kunnen openbaren. Zo kun jij ze leren toepassen in je leven, wat enorm verrijkend zal zijn.

Particulier tarief :100,- per uur.  Exclusief BTW.

Zakelijk tarief: 150,- per uur. Exclusief BTW.

Heb je vragen hierover? neem contact met me op.

m...png

VEEL GEZOCHTE SOORTEN COACHING

Contact informatie

MU-Coaching Vogelenzang

Vogelenzangseweg 102

2114 BC Vogelenzang

MU-Coaching Arnhem

Agnietenstraat 14

6822 JT Arnhem

Tel: 06-28 78 70 06

E: info@mu-coaching.nl

Snel Navigeren:

Certificeringen:

ITP

Zijnsoriëntatie Hans Knibbe Move a Mountain 

Larijs Trainingen: Feeding your Demons

Big Mind by Genpo  Roshi  Breaking the Habit by Dr. Joe Dispenza

Integral Life Practice by Ken Wilber

Volg ons op:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 MU-Coaching - All Rights Reserved